"ΑΓΕΙ ΔΕ ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΟΝΟΣ"

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Καζάκης - "Παρέδωσαν τη Χώρα" (21/02/2012)


Πραγματικά είναι συγκλονιστικές αποκαλύψεις.... αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο ευσταθούν όλα αυτά ή μέρος αυτών. Αν όλα αυτά που αναφέρει ο Κος Καζάκης είναι αληθή , τότε βρισκόμαστε μισό βήμα πριν την οριστική κατάρρευση της Ελλάδας μας.... της ελεύθερης Ελλάδας μας,ή 'όπως τέλος πάντων θα ονομάζετε στο μέλλον αυτός ο τόπος. Από εμάς εξαρτάται εάν τα επιτρέψουμε ή εάν τα αποτρέψουμε . Προσωπικά, μ' έχουν προβληματίσει πάρα πολύ όλα αυτά, θλίβομαι στη σκέψη πως το παιδί μου.... τα παιδιά μας ,δεν θα γνωρίσουν μια ελεύθερη Ελλάδα μια κοινωνία ελεύθερη και δημοκρατική.
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το επιτρέψουμε όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου που ίσως κάποιοι θέλουν να πετύχουν . Η ιστορία έχει δείξει, πως είμαστε ένας λαός που μάχεται σχεδόν όλες της φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες για την ελευθερία του... είμαστε ένας λαός που γεννήθηκε να είναι για πάντα ελεύθερος. ΔΕΝ θα προδώσω ΠΟΤΕ τους προγόνους μου αυτούς που έχασαν τα πάντα ,που πολέμησαν,που έχασαν την ζωή τους για να είμαι σήμερα ελεύθερος, ΔΕΝ μου το επιτρέπει η συνείδησή μου ΔΕΝ θα επιτρέψω να πουλήσουν όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του παιδιού μου σε όλους αυτούς τους ανέραστους μνηστήρες της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.
Μακάρι όλα αυτά που αναφέρει ο Κος Καζάκης να μην υφίστανται.... αν είναι όμως πραγματικά και θέλουν να με στερήσουν την πατρίδα και την ελευθερία μου.....
ΑΣ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ